Вести

Др Ненад Јанковић добитник годишње награде Универзитета у Крагуејвцу за постигнуте изузетне резултате у научноистраживачком раду

Универзитет у Крагујевцу је у недељу, 21. маја 2023. године, обележио крсну славу – Светог aпостола и jеванђелисту Јована Богослова и 47 година од оснивања Универзитета.

Присутне су поздравили ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Ненад Филиповић, председник скупштине града Крагујевца, г. Мирослав Петрашиновић, државни секретар Министарства просвете проф. Ивица Радовић, а у име ректора универзитета у Србији обратио се проф. др Владан Ђокић, ректор Универзитета у Београду. Ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Ненад Филиповић имао је посебну част да најави обраћање истакнутог нобеловца, проф. др Данијела Шехтмана.

Универзитет у Крагујевцу је традиционално доделио годишње награде за наставно и научноистраживачко особље за постигнуте изузетне резултате у научноистраживачком, односно уметничком раду. Награду за постигнуте изузетне резулте у научноуистраживачком раду добио је др Ненаду Јанковићу, виши научни сарадник у Институту за информационе технологије у Крагујевцу.

Честитамо Ненаду и желимо пуно успеха у даљем раду!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *