blogVesti

Обележена друга годишњица Института за информационе технологије Крагујевац

Поводом обележавања друге годишњице од оснивања Института за информационе технологије Крагујевац одржана је Свечана академија у свечаној сали Ректората Универзитета у Крагујевцу. Захваљујемо се свим уваженим гостима на подстреку и подршци у нашим будућим амбициозним плановима.
Овом приликом додељене су награде заслужним установама и истакнутим појединцима који су дали изузетан допринос оснивању и развоју Института и његове научно-истраживачке делатности. Награде су додељене следећим истраживачима Института:
Проф. др Зорану Марковићу, истраживачу који је остварио највећи укупан број бодова као најбољем истраживачу у 2020. години.
Др Јелени Катаницћ Станковић, као истраживачу са највећим укупним бројем бодова из категорије М10 и М20 у 2020. години у пољу природно-математичких наука.
Др Миљану Милошевићу, као истраживачу са највећим укупним бројем бодова из категорије М10 и М20 у 2020. години у пољу техничко-технолошких наука.
Жику Милановићу, као најбољем младом истраживачу у 2020. години у пољу природно-математичких наука.
Владимиру Симићу, као најбољем младом истраживачу у 2020. години у пољу техничко-технолошких наука.
Др Ани Рилак Симовић, најцитиранијем истраживачу у 2020. години.
Др Едини Авдовић и др Дејану Миленковићу, за објављен научни рад са највећим импакт фактором у међународном часопису.
Др Александру Дишићу постхумно је додељена награда за научни допринос развоју Института за информационе технологије Крагујевац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *