blog

Институт за информационе технологије Крагујевац потписао први уговор о сарадњи

У четвртак, 17. септембра 2020. године одржан је састанак представника Института за информационе технологије Крагујевац и Института за хемију, технологију и металургију.

Директор Института за информационе технологије Крагујевац проф. др Зоран Марковић потписао је Уговор о научно-истраживачкој и пословно-техничкој сарадњи са директором Института за хемију, технологију и металургију др Јасмином Стевановић, научни саветник.

Уговорне стране су се потписивањем Уговора обавезале на сарадњу кроз изградњу научних капацитета који дефинишу заједнички рад на националним и међународним пројектима, као и обезбеђивање услова младим научним радницима да се лакше укључе у научноистраживачки и стручни рад.

Потписивању овог значајног документа присуствовали су ректор Универзитета у Крагујевцу проф. др Ненад Филиповић, представници Института за информационе технологије Крагујевац –др Биљана Шмит, виши научни сарадник и др Дубравка Живковић, научни сарадник, као и представници Института за хемију, технологију и металургију – др Жељко Чупић, научни саветник и др Урош Анђелковић, виши научни сарадник.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *