International Conference on Solution Chemistry (38ICSC)

У јулу ове године, у Београду одржана је Интернационална конференција под називом „38th International Conference on Solution Chemistry (38ICSC)„, која је привукла пажњу врхунских научника из целог света. Ова конференција је једна од најпрестижнијих у области хемије раствора и одржава се сваке друге године у различитим земљама домаћина.

У организацији овог значајног догађаја учествовао је и тим са нашег Института. Поред представљања значајних научних резултата, колегиница Емилија Миловић заједно са својим ментором др Ненадом Јанковићем, успешно су представили и рад нашег Института на овој престижној конференцији. И ове године учесници конференције били су професори, истраживачи и докторанди из многих земаља, укључујући Индију, Кину, Јапан, Сједињене Америчке Државе, Аустралију, Тунис, Колумбију, земље Скандинавије, Енглеску, Француску, Русију, Бугарску, Чешку и многе друге.

Наше колеге демонстрирале су изузетно висок ниво стручности и квалитета својих научних радова, стојећи раме уз раме са најцењенијим научницима из целог света.

Објављено 20.7.2023. године

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *